Hinnasto

Asuinosakehuoneistojen vuokravälitykset kiinteään hintaan:

YKSIÖ     450 €

KAKSIO  550 €

KOLMIO 650 €

4-5 H       750 €

 

Hinnat sis. alv.

Omakotikiinteistöjen välityspalkkio jopa puolet normaalitasosta!

Toimitilat kuukauden vuokra sis. alv.

Kysy lisää!

TÄÄLTÄ LÖYDÄT VAPAAT ASUNNOT/KOHTEET:

varastoi.se logo

logo toimitilat

 

Tarjoamme vuokrauspalveluja perinteisestä vuokranvälityksestä asuntosi täydelliseen hallinnointiin. Tutustu Pirkanmaan kattavimpaan tarjontaan     - miten voimme palvella sinua?

 

 

Asunnonvälityspalvelu - Perinteistä asunnonvälitystä vahvalla ammattitaidolla

Voimme yhdessä maksimoida asuntosi näkyvyyden ja jälleenvuokrausnopeuden. Ottamalla meihin yhteyttä heti edellisen vuokralaisen tehtyä irtisanomisilmoituksen, pääsemme markkinoimaan asuntoasi välittömästi ja vältyt tyhjiltä kuukausilta!

Hoidamme puolestasi asuntoesittelyt ja asunnonhakijoiden haastattelut, jolloin pääset valitsemaan potentiaalisimmista ehdokkaista henkilön, joka asuntoosi muuttaa. Tarkistamme hakijoiden luottotiedot, teemme vuokrasopimuksen ja hoidamme avaintenluovutuksen poismuuttavalta asukkaalta sekä toimitamme avaimet uudelle vuokralaiselle. Sinun ei käytännössä tarvitse tehdä mitään!

 

Vuokraseurantapalvelu  - Nauti sijoituksestasi, jätä työ meille

 

Me hoidamme asuntoasi kuin omaamme ja sillä välin voit ottaa ilon irti vuokratuloistasi ja vapaa-ajastasi.

 

Vuokraseurantapalveluun kuuluu muun muassa vuokranmaksun seuranta ja kirjanpito, sekä laiminlyönneistä huomauttaminen, taloyhtiön määrittelemien kustannusten muutosilmoitukset vuokralaiselle, asiakirjojen ja dokumenttien arkistointi ja säilytys lainmukaisen ajan, irtisanomisilmoitusten vastaanottaminen sekä tarvittaessa laatiminen. 

 

Luota ammattilaiseen! Tilanteessa, jossa vuokra ei tulekaan tilille ajallaan, ovat nopeus ja ammattitaito valttia. Vuokraseuranta on täysin verovähennyskelpoinen!

  

Lue lisää